Решението на „Да, България“ да се яви самостоятелно на изборите е добра новина

glasove.com Решението на „Да, България“ да се явят самостоятелно на предстоящите избори е добра новина, защото е ясна гаранция, че тази безчестна ляво-либерална политическа формация няма да присъства в следващия парламент.

Защо ляво-либерална, е ясно – всички водещи лица на тази партия не само от години защитават единствено леви каузи (мултикултурализъм, сексуални права, зелени политики и т.н.), но и оказват злостна съпротива на всеки опит за формулиране на тези, положени върху християнски или патриотични основи.

Няма как да са други освен леви или либерали хора, които винаги са готови да бранят световни лидери от левия спектър, като Хилари Клинтън или онова канадско недоразумение Трюдо, но се изприщват само при споменаването на имената на хора като Тръмп и Орбан…

Защо безчестна? Защото ако преди година Радан Кънев не беше рискувал всичко и взривил управлението, заставайки зад подалия оставка Христо Иванов, сега името на Иванов щеше да се помни толкова, колкото и името на симпатичния ексминистър Вучков. Кънев даде всичко от себе си за тези хора (груба политическа грешка), а те му се изсмяха и изплюха в лицето. Лично аз го очаквах отдавна, но ДСБ явно бяха твърде слепи, за да го осъзнаят навреме.

Днес единственият им изход е търсене на някаква коалиция със СДС без стигми върху личността на Лукарски и след мъчително признание, че излизането от управлението е било грешка. За СДС това би бил някакъв вариант за влизане в парламента. Точно като „Да, България“ и ДСБ обаче, те са твърде заслепени и вероятността да се явят на изборите с гарантиращата пълен провал Меглена Кунева е голяма. От тази гледна точка шансът нито едно от производните на РБ да не е парламентарно представено утре вече е над 90%…

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s